Kiinteistöhuolto ja siivouspalvelu taloyhtiöille ja yrityksille

Kun tarvitset asiantuntevaa ja ammattitaitoista kiinteistöhuolto- ja siivouspalvelua, valintasi on L & S Huoltokeskus. Olemme toimineet Lahden alueella menestyksekkäästi jo vuodesta 1992. Palveluihimme kuuluvat kiinteistöhuolto- ja siivouspalvelut. Eli huoltotyöt, nurmikonleikkuut, lumityöt, sekä erilaiset remonttityöt, esimerkiksi taloyhtiöiden saunatilat. Vikailmoitukset voit tehdä kätevästi nettisivuillamme. Se nopeuttaa ja helpottaa asiakaspalvelua molemminpuolisesti. Huoltosopimukset kattavat kaikki palvelut, jolloin esimerkiksi lumitöistä ei erikseen veloiteta, vaan ne sisältyvät sopimukseen. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää.

Kiinteistöhuoltopalvelut 

Huolehdimme kiinteistöjen siivouspalvelu-, huolto- ja hoitotöistä, piha-alueiden siisteydestä ja talvikunnossapidosta sekä portaiden ja yleisten tilojen siisteydestä. Asiakkaina ja yhteistyökumppaneina meillä on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, isännöitsijätoimistoja sekä eri alojen ammattiliikkeitä.

Kun tarvitset luotettavaa ja aikaansaavaa siivouspalvelua ja kiinteistöhuoltoa mukavan palvelun kera, ota meihin yhteyttä. Toimistomme neuvoo ja palvelee asukkaita asumiseen ja liikekiinteistöissä työympäristöön liittyvissä asioissa numerosta 03 781 9878.

L&S Huoltokeskus OY

Ansiokatu 4
15610 Lahti

Puh. (03) 781 9878
Päivystys 0400 715 145
ls.huoltokeskus@co.inet.fi